Cum au fost mobilizaţi 2.000.000 de români la VOT?

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII POLITIC Principal
Transmite:

Pentru că partidele nu pot fi finanţate din străinătate, comunitatea DECLIC, înfiinţată de Tudor Iulian Brădățan și soția, doi militanţi anti #Roşia Montană, s-a implicat activ în Campania electorală pentru alegerile europarlamentare din luna mai 2019.

Asta reiese dintr-un mesaj trimis finanţatorilor într-un aşa zis raport de activitate. Emiţătorii acestuia recunosc că au beneficiat de 13.133 de euro de la European Climate Foundation, un ong finanţat de Rockefeller Brothers Fund, care a finanţat şi En Marche, partidul lui Macron.

Mail-ul  destinat, de obicei, donatorilor DECLIC: „mesajele au ajuns la 2.000.000 de români”

“Prezența românilor la alegerile europarlamentare a fost covârșitoare. O să îți spun în detaliu cum am golit pușculița Declic în această lună. Dacă vrei ne ajuți să o umplem, apasă butonul de mai jos. Da, contribui!” – se scrie în preambulul scrisorii către donator. În continuare, semnatarii raportului amintesc contributorului că au mobilizat lumea la vot (probabil prin aceeaşi formă prin care Liviu Dragnea a fost condamnat n.a.)

“Am pornit sesiunile de conversații online, în care ne-am întâlnit seară de seară cu sute dintre membrii DECLIC și am dat împreună telefoane cunoscuților, ca să îi mobilizăm la vot. Am creat o metodologie complexă, ce a inclus de la ghiduri de conversație la întruniri online. Mesajele noastre au ajuns la peste două milioane de români. Pentru ca acest lucru să fie posibil, am trimis inclusiv SMS-uri către membrii care au acceptat să fie contactați pe telefon, pentru a mobiliza comunitatea să participe și să îi convingă pe nehotărâți să voteze” – explică semnatarii mesajului.

Citeşte şi: USR-iştii umblă cu anticurupţia în gură, dar ei sunt corupţi până în măduva oaselor

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Adriana BAHMUŢEANU se va opera de urgență. „RISC de deces”
Adriana Bahmuțeanu se va opera de urgență, fiindcă o plasă abdominală, pe care medicii i-au ...