„Juncker începe să bea de la 11 dimineața vin de Porto”

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Guvernatorul Băncii Angliei dezvăluie unul dintre cele mai bine păstrate secrete de la Bruxelles: când începe să bea Jean-Claude „Sciatica” Juncker.

În timpul unui discurs la Mansion House în Londra, un eveniment anual despre starea și viitorul finanțelor britanice, Mark Carney a spus care sunt cele trei lecții pe care le-a învățat în timpul mandatului său

„Ora 11 nu este doar o oră, ci un mod de viață (englezii au obiceiul să ia o gustare la această oră), vinul de Porto se dă mereu persoanei din stânga și nu vorbi vreodată de Brexit sau de succesorul tău” a spus guvernatorul Băncii Angliei, potrivit Politico.

Apoi, mai în glumă, mai în serios, Mark Carney a încălcat una dintre regulile învățate și a făcut o recomandare de succesor, având în vedere că își încheie mandatul în câteva luni.

„Nu pot să nu observ că Jean-Claude Juncker va avea nevoie de un loc de muncă. Și lui îi place vinul de Porto, dis-de-dimineață. Doar spun. Las ideea asta aici.” a spus Mark Carney, care are triplă cetățenie – canadiană, britanică și irlandeză.

Jean-Claude Juncker a negat mereu că ar avea o problemă cu băutura, deși gurile rele de la Bruxelles au spus mereu contrariul. Șeful Comisiei Europene a pus momentele când a fost filmat și părea beat pe seama unor crize de sciatică, care îi provoacă dureri mari și mișcări greoaie. Într-un interviu pentru Politico, Jean-Claude Juncker a spus că aluziile în presă la adresa presupuselor sale probleme cu alcoolul nu sunt de dorit.

Vinul de Porto, un produs specific al Portugaliei, este o băutură dulce, cu gust bogat și conținut de alcool mai mare decât un vin obișnuit. Licoarea are circa 20% alcool, în timp ce vinul obișnuit are în jur de 12%.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
România, printre primele ţări din EUROPA la pregătirea INFRASTRUCTURII 5G
Bloomberg a anunțat, pe 17 iunie, că Guvernul României se pregătește să lanseze licitațiile pentru ...