Dăncilă, ACIDĂ pe Facebook: Salut demisia șefului STS, remarc lipsa de reacție a lui Iohannis

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă a salutat demisia șefului STS, Ionel-Sorinel Vasilca, dar nu și motivele invocate de acesta. Generalul a spus că nu are ce să-și reproșeze, fapt taxat dur de șefa Guvernului.

„Mi-aș fi dorit să îl motiveze ascultarea vocii societății și responsabilitatea față de serviciul pe care l-a condus. Mi-aș fi dorit să nu vedem atâta aroganță din partea domnului Vasilca. Această demisie era necesară din prima zi, pentru gestionarea defectuoasă a cazului de la Olt, nu pentru prejudiciile de imagine aduse instituției. Este nepermis ca într-o asemenea situație șeful STS să ne vorbească de imagine.” – a scris Viorica Dăncilă pe pagina oficială de Facebook.

Primul ministru a fost extrem de acidă și la adresa lui Klaus Iohannis, care ieri a venit de la Neptun, a făcut o declarație de presă în care a arătat plăcuța suedeză guvernului și s-a întors la Neptun. Nimic despre soarta șefului STS, instituția care gestionează serviciul 112.

„Nu pot să nu remarc că președintele Iohannis nu a avut nicio reacție și nu a luat nicio măsură în privința șefului STS. În mod normal, Președintele ar fi trebuit să îl demită. Vedem deci cum, la domnul Iohannis și șefii de instituții pe care îi numește, firescul se întâmplă târziu și având la bază motivațiile greșite.” a mai transmis șefa executivului. 

Viorica Dăncilă îl mai taxează discret pe Iohannis, pe care îl acuză că a intrat în modul de companie electorală și că politizează cu bună știință tragedia de la Caracal. Locatarul de la Cotroceni a spus ieri că Guvernul „ar trebui să se gândească dacă nu cumva este autorul moral al acestei tragedii” prin tentativele de modificare a codurilor penale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vlad Dascălu, primul ROMÂN din istorie campion european la CICLISM!
Vlad Dascălu, un tânăr român de 21 de ani, este noul CAMPION EUROPEAN la ciclism. ...