Iohannis merge la Washington să se vadă cu Donald Trump! Vezi subiectele de discuție

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC INTERNATIONAL POLITIC

Klaus Iohannis va fi primit pentru a doua oară la Casa Albă de către Donald Trump. Anunțul a fost făcut aseară de către președinția americană. Singurul lider de pe flancul estic la NATO care a ajuns de două ori în Biroul Oval este Andrzej Duda, președintele Poloniei, țară față de care Donald Trump a spus în repetate rânduri că are o apreciere foarte mare.

„Președintele Donald J. Trump îl va primi la Casa Albă pe președintele României, Klaus Iohannis pe 20 august. Cei doi lideri vor discuta cele mai bune modalități de a răspunde provocărilor comune de securitate, dar și perspectivele cooperării în domeniile comerțului și energiei.

Vizita are loc la împlinirea a 30 de ani de la căderea comunismului în România și la 15 ani de apartenență la Alianța Nord-Atlantică. Președintele Trump așteaptă cu interes să celebreze aceste aniversări importante alături de președintele Iohannis.” sună comunicat Casei Albe. 

Vizita coincide cu intenția ExxonMobil de a se retrage din România și de vinde participația la compania de extracția a gazelor din Marea Neagră. Sursele românești sunt cruciale pentru strategia SUA de la reduce dependența UE de gaz rusesc

GAZELE româneşti, dorite CU DISPERARE în Ungaria. Budapesta pune presiuni pe SUA!

Exportul de gaze naturale va aduce și venituri semnificative României. Totuși, sunt unii de părere că încă ne vindem prea ieftin resursele. Unul dintre aceștia este avocatul Dan Chitic, care a susținut varianta maximală pentru statul român a legii off-shore. La anunțul vizitei lui Klaus Iohannis în SUA, el a scris că „aliații vorbesc doar cu trădători”.

“parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui KWI la Casa Albă de pe 20 August. In preț e inclus și un nou mandat de Președinte, desigur!

Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru… și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar ca nu contează cât de prostănac ești… important e să servești cu abnegație și dăruire!

Ce bine ca am scăpat de corupți… acum putem sa fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpânii noștri! Pardon, am vrut sa spun de partenerii noștri strategici.

Caci se pare ca aliații noștri nu acceptă să discute cu corupți… ci doar cu trădători!

#AșaNuSeMaiPoate!” – a scris Dan Chitic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
11 motive bune ca țara TA să fie MONARHIE
Pentru mulți oameni care nu trăiesc în monarhii, acest sistem pare ciudat și demodat. Dar ...