Democrații vor să-l mai țină pe Klemm la București. Îl sabotează pe ambasadorul propus de Trump

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Numirea lui Adrian Zuckerman, ambasadorul propus de Donald Trump pentru România, a fost blocată temporar. Senatorul Bob Menendez, membru al Comisiei de Afaceri Externe a Senatului, care trebuie să aprobe candidatura, a cerut verificări suplimentare în cazul avocatului născut la București.

Democratul și-a motivat cererea invocând faptul că fosta lui secretară l-a dat în judecată în 2008 pentru hărțuire sexuală. Femeia a acuzat faptul că Adrian Zuckerman îi vorbea vulgar, o invita în oraș și îi bătea apropouri de natură amoroasă.

Ceea ce nu a spus Bob Menendez a fost făcut dosarul a fost clasat la mai puțin de un an după ce a fost deschis, după ce părțile s-au înțeles în afara tribunalului. Avocatul secretarei a spus că situația a fost rezolvată în avantajul ambelor părți, potrivit abovethelaw.com

Aceeași sursă a menționat că, mai mult ca sigur, Casa Albă știe de acest caz, dar că nu l-a considerat o piedică în calea nominalizării lui Adrian Zuckerman. Acuzațiile nedovedite se presupun a nu fi adevărate.

O nouă întâlnire dintre Comisia de Comisiei de Afaceri Externe a Senatului și avocatul de origine română ar urma să aibă loc după primirea răspunsului cerut de senatorul democrat Bob Menendez de la Casa Albă. Adică în septembrie, cel mai probabil.

Adrian Zuckerman a fost audiat pentru postul de ambasador în iunie. n timpul discursului său, avocatul născut la Bucureşti, a vorbit cu plăcere despre ţara lui natală, pe care nu a uitat-o niciodată. De asemenea, a vorbit şi despre greutăţile prin care au trecut părinţii lui, după ocuparea României de către comunişti.

Alungat de comunişti din România natală, întors ca ambasador SUA

 

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Ribbentrop-Molotov 2 | Președintele Germaniei: Nu se poate pace în Moldova fără Rusia
La 80 de ani de la semnarea odiosului pact Ribbentrop-Molotov, prin care Germania și Rusia ...