Donald Trump se RĂZBUNĂ pe Danemarca! Regina Margareta este înmărmurită!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Anunțul a venit ca un trăsnet, în puterea nopții. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. Prin două mesaje pe Twiiter, a dat peste cap o țară întreagă. Donald Trump a anunțat, la primele ore ale acestei dimineți, că anulează vizita de stat pe care urma să o facă în Danemarca pe 2 și 3 septembrie. Motivul este de-a dreptul pueril. Liderul american s-a supărat că danezii nu vor să discute vânzarea Groenlandei către Statele Unite.

„Danemarca este o țară foarte specială cu oameni incredibili, dar din cauza comentariilor făcute de premierul Mette Frederiksen, care a spus că nu este interesată să discute vânzarea Groenlandei, voi amâna întâlnirea care era programată să aibă loc în două săptămâni. Premierul a reușit să scutească Statele Unite și Danemarca de multe cheltuieli și mult efort deoarece a fost atât de directă” a scris Donald Trump.

Oficiali ai ambelor țări au confirmat apoi că vizita a fost anulată.

Potrivit presei daneze, Regina Margareta a II-a este șocată de decizia impulsivă a președintelui american, mai ales ea îl invitase. Casa Regală făcuse deja mari eforturi ca să pregătească vizita. Membrii staffului suveranei daneze și-au anulat vacanțele de vară ca ajute cu organizarea.

„Ce surpriză! Pur și simplu nu avem cuvinte” a spus un purtător de cuvânt al Casei Regale a Danemarcei, citat de presa locală. Vizita de stat are cel mai înalt grad de protocol și este un eveniment special în relația dintre două țări. O asemenea anulare peste noapte, fără a invoca o situație cu totul și cu totul excepțională, este nemaiîntâlnită.

Ce l-a enervat pe Trump?

Premierul danez Mette Frederiksen a spus duminică, în timp ce se afla în Groenlanda, că discuțiile despre cumpărarea insulei sunt absurde și că speră că Donald Trump glumește.

Trump a arătat ce NU o să facă în Groenlanda, dacă o va cumpăra!

Groenlanda găzduiește din 1943 o bază militară american, Thule Air Force Base. Aici sunt instalate o serie de radare și senzori pentru detectarea unor rachete balistice aflate în zbor spre SUA. Ca urmare a anulării tratatului INF, ideea unor proiectele lansate din Rusia spre SUA a redevenit realitate.

E OFICIAL! Liber la rachete nucleare în EUROPA! Rusia poate lansa oricând!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum se manifestă alergia provocată de AMBROZIE
AMBROZIA este o buruiană care are un potențial alergogen extrem de mare. Popular se mai ...