AJADO: “Comisia Europeană vrea transformarea României în SECUROCRAŢIE”

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Recentul Raport MCV pentru România a stârnit reacţii aprinse din partea magistraţilor nealineaţi. Niciun politician de la BUCUREŞTI nu a avut curajul să denunţe documentul ca fiind o agresiune asupra independenţei justiţiei din România şi o violare a Constituţiei.

Citeşte şi: Protest împotriva legilor siguranţei / Ziarele din Australia apar cu prima pagină neagră şi cu apostila „SECRET”

CE vrea SECUROCRAŢIE

“Comisia Europeană recomandă transformarea României din “democraţie” în “securocraţie”, în care serviciile de informaţii să supravegheze şi “mai robust” românii, iar justiţia să reintre sub controlul serviciilor de informaţii, aşa cum a fost în perioada comunistă”, se spune în comunicatul AJADO, o asociaţie de judecători, nealiniată serviciilor secrete.

AJADO mai denunţă minciuna din Raport, potrivit căruia la redactarea acestuia au fost consultate asociaţile de magistraţi. Fiind o organizaţie reprezentativă, nimeni de la Bruxelles nu i-a cerut vreun punct de vedere.

Recentul document al Comisiei Europene recomandă desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie şi critică CCR pentru deciziile luate, fapt fără precedent.

“Comisia Europeană îşi reafirmă sugestia de creare a unui sistem mai robust de măsuri de supraveghere tehnică utilizate de organele de urmărire penală și de colaborare între serviciile de informații și organele de urmărire penală,” se scrie în Raport.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BĂSESCU: “DĂNCILĂ, favorită la intrarea în turul doi”
Prezent într-o emisiune tv, Traian Băsescu afirmă că Viorica Dăncilă are tot mai multe şanse ...