Fiica securistului lui STEINHARDT, cea mai bogată persoană din guvernul ORBAN

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Sub semnătura lui Ludovic Orban, care să ne amintim făcea scurtă la mână cu demiterea pesediştilor “incapabili,”Olivia Diana Morar, fiica lui Valeriu Bonca, securistul din dosarul lui Nicolae Steinhardt, a ajuns secretar de stat la Ministerul Justiţiei. De profesie avocat, Morar este fost consilier local din partea PNL in municipiul Bistrita si sefa a organizatiei de femei PNL din judet.

Citeşte şi: A prezis: gazele din 10 august modifică ADN-ul uman / Acum e directorul celui mai mare spital judeţean din vestul ţării

Presa locală a descoperit în ultima sa declaraţie de avere că deţine 16 terenuri cumpărate sau obţinute prin succesiune în Bistriţa, Bihor, Oradea, Constanţa, Satu Mare, Timişoara, Turda şi Bucureşti.

Mai are şi 12 case – 3 în Bistriţa, 3 în Oradea, 2 în Timişoara, şi câte una în Bucureşti, Satu Mare, Constanţa si Bihor. Cea mai mare este cea din Timişoara, de 1.106 metri pătraţi, obţinută 0prin succesiune şi unde deţine cota parte 3/80.

Tatăl ei era unul dintre securiştii din dosarul Steinhardt

Ea mai deţine şi 4 apartamente, în Oradea, Bistriţa, Hunedoara şi Baia Mare, dar şi două spaţii comerciale în Baia Mare şi Huedin.
Interesant e că din declaraţia de avere mai reiese că în 2018 a luat indemnizaţia de creştere a copilului, în valoare de 77930 de lei (aprox. 6.500 de lei/lună).

Tatăl său Valeriu Bonca a fost căpitan de Securitate, însărcinat să-l urmărească pe Nicolae Steinhardt în perioada cât era la Mănăstirea Rohia.

El a murit în 2013. Pagini întregi ale ziarelor locale au fost acoperite în acea perioadă de anunţuri de condoleanţe ale foştilor colegi, colonei în rezerva şi chiar Asociaţia Ofiţerilor în Rezervă şi Retragere din SRI. Toţi au adus „un pios omagiu la trecerea în eternitate a fostului nostru camarad”.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pentru această depăşire a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu executare
Pe 22 ianuarie anul trecut un șofer a ignorat marcajele rutiere şi a făcut o ...