SPECIALIZAT ÎN LIVE-URI pe FB / Iapă a lui Robu ajunge secretar general la Lucrărilor Publice

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Ludovic Orban l-a nominalizat pe cameramanul lui Nicolae Robu, primarul Timişoarei, pe postul de secretar de la Lucrări Publice.

Sub titlul ”Cătălin Iapă, salt uriaș în carieră. Din consilierul primarului Nicolae Robu a ajuns secretar de stat la Dezvoltare”, Ziua de vest remarcă faptul că tânărul de 31 de ani nu are experienţă în domeniul economic şi financiar.

Cătălin Iapă a fost șef al Asociației TID – Tineri în Dezvoltare, un ONG înființat în anul 2012, după ce a fost student la Universitatea Politehnica Timișoara, unde Robu a avut două mandate de rector. Ulterior, Cătălin Iapă a condus și Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

El a absolvit Politehnica Timişoara, acolo unde Nicolae Robu a fost de două ori rector.

Se voia director la Aeroportul Timişoara

De la preluare puterii de către PNL, numele lui Iapă s-a vehiculat pentru conducerea Aeroportului “Traian Vuia” din Timişoara. Numai că Idolu, actualul director e numit prin concurs.

Meseria lui de bază la Primărie era să transmită live-urile pe facebook ale primarului, remarcă presa locală.

În schimb, tutorele său Nicolae Robu susţine că „este o alegere foarte bună a premierului Orban, întrucât Cătălin s-a dovedit un tânăr cu valoare intrinsecă,” potrivit Opiniei Timişoara.

După numirea lui Raul Pătraşcu, tânărul care a susţinut că gazele jandarmilor schimbă ADN-ul uman, în funcţia de director interimar al Spitalului Judeţean Timiş, iată că un alt “merituos” ocupă o funcţie cheie în stat, prin numire.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Fiica securistului lui STEINHARDT, cea mai bogată persoană din guvernul ORBAN
Sub semnătura lui Ludovic Orban, care să ne amintim făcea scurtă la mână cu demiterea ...