Harry şi Meghan ar putea stimula brandul de ţară al Canadei

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL Principal

Sub titlul: “Munții, siropul de arțar … Meghan și Harry? Mutarea cuplului regal ar putea stimula brandul Canada,” reporterii Reuters au stat de vorbă cu specialişti în domeniul promovării şi a analizelor economice.

Concluzia e că noii imigranţi ar putea facilita o creştere a economiei Canadei.

Decizia Prințului Harry și a soției sale Meghan de a se muta din Marea Britanie în Canada va învioara economia ţării de pe continentul american, dar beneficiile din turism vor avea un impact limitat, susţin consultanții de marketing, potrivit Reuters.

Citeşte şi: Pe History – un REGAL de filme despre Regele MIHAI şi REGINA MARIA

Regalitatea este o afacere mare la nivel global

Potrivit unui raport Brand Finance, datat 2017, Monarhia britanică a contribuit anual cu 1,77 miliarde de lire sterline la bugetul Regatului Unit al Marii Britanii, relatează Reuters. Aceste date sunt anterioare anului 2018, când numai nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a adus un miliard de lire sterline în plus.

Calculul provine din activele necirculante, cum ar fi mărcile cu blazon regal, turismul din jurul Palatului Buckingham și a comerţului adiacent.

Săptămâna trecută, Prințul Harry, în vârstă de 35 de ani și fosta actriță Meghan, în vârstă de 38 de ani, au declarat că vor renunţa la îndatoririle regale și vor petrece mai mult timp în America de Nord, devenind în același timp independenți financiar.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gata cu epoca medievală a relaţiei medic-pacient. S-a făcut marele anunţ!
Noul preşedinte al Casei Naţionale de Sănătate a făcut marele anunţ. “E timpul ca pacienții ...