Dezvăluiri/ Liberalii se pregătesc de zăpăcirea de cap a bătrânilor prin call-center-uri

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE Principal SOCIAL

În urmă cu o lună, un Ordin al Departamentului Situaţiilor de Urgenţă aproba proiectul de robot de monitorizare la domicile a vârstnicilor pe perioada pandemiei de SARS CoV-2. Numai că acesta era dezvoltat de două entităţi private. Observatorul Român de Sănătate (ORS) şi WiceVoice SRL. Ambele structuri apropiate PNL. Liberalii de la sectorul 6 sunt obişnuiţii participanţi la conferinţele WiceVoice SRL, firmă care şi-a propus să înveţe roboţii să vorbească româneşte.

Acestea acţionează prin direcţiile regionale de asistenţă socială. Adună o bază de date. Care va fi folosită în Campania electorală, conform declaraţiei Liei Olguţa Vasilescu, fostul ministru al muncii.

Observatorul Român de Sănătate (ORS) a fost folosit de către fostul Ministru al sănătăţii, Victor Costache, pentru a fi raportor neutru privind folosirea fondurilor programelor naţionale de sănătate. În baza acestui Raport, s-a decis privatizarea unor servicii medicale.

 

“După o lună în care primăriile au identificat persoanele vârstnice, au făcut call center pentru ele, le-au sprijinit prin direcţiile de asistenţă socială şi prin voluntariat, totul PE CHELTUIALA PROPRIE, s-a trezit şi guvernul. Vrea bază de date pentru doua ONG-uri care au legătura cu partide politice. Voi sunteţi sănătoşi la cap? Pe munca primarilor, a funcţionarilor din primării, a unor voluntari inimoşi şi pe banii contribuabililor din localităţi voi vreţi să faceţi politică? Solicit retragerea urgentă a acestui ordin RUŞINOS!, scrie Lia Olguţa Vasilescu, pe pagina sa.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul a obligat lanţurile de magazine să vândă produse locale. Vezi în ce ţară !
Marile lanțuri de magazine trebuie să desfacă în rafturile lor produse bulgărești, de la producătorii ...