Şerban Nicolae ne descrie IOHĂNNITUL şi ORBĂNITUL, noile biruri impuse de noii fanarioţi

Alina Maria Bogdan POLITIC

Puţini lideri politici au atenţionat executivul că impunerea de amenzi în situaţiile de urgenţă nu este legală. Printre aceştia a fost şi senatorul PSD Şerban Nicolae. Într-o postare pe reţelele de socializare a introdus doi termeni noi: iohănnitul şi orbănitul, care după aproape 300 de ani de la domniile fanariote impun biruri prin aceleaşi metode discreţionare.

Citeşte şi: Pe seama crizei de Euthyrox, Vlad Voiculescu îşi reface ILEGAL reţeaua

“Am atras atenția, de la bun început, că decretul prezidențial prin care s-a instituit starea de urgență și actele guvernului emise în baza acestuia sunt abuzive și că amenzile aberante vor fi spulberate de instanțele de judecată. Nu o să reiau textele unor postări pe care le-am făcut începând cu 15 martie. Decizia unanimă a Curții Constituționale era absolut previzibilă, cât se poate de normală și perfect rațională.

Birurile noilor fanarioţi, botezate de Şerban Nicolae

Neofanarioții au făcut ceea ce au făcut întotdeauna. Au pus biruri noi – iohănnitul, orbănitul – le-au spus amenzi și le-au prăvălit peste români. Amenzile peneliste nu au avut niciun efect pozitiv pentru români, nu au ajutat la combaterea epidemiei COVID19. Au dat doar măsura urii și disprețului pe care peneliștii Iohannis, Orban și restul clicii le manifestă la adresa românilor și au revoltat pe toți cei cu mintea întreagă.

Haosul din mintea și acțiunile peneliștilor este principala cauză a celor peste 300 de mii de amenzi. Declarații contradictorii, măsuri ilogice și pseudo-criterii pentru restricții au fost ingredientele festivalului de incompetență și iresponsabilitate care i-a avut ca protagoniști pe Iohannis și Orban.

Vine vremea când vor da socoteală. Iohannis, Orban și restul clicii de politruci peneliști vor răspunde cât de curând. Și nu doar politic, ci și juridic. Vom scăpa de criza epidemică, dar și de nenorocirea neofanarioților peneliști.’ a scris Şerban Nicolae pe paginile de socializare.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Mesajul Reginei ELISABETA a II-a de ZIUA VICTORIEI: Don’t give up!
Regina Elisabeta a II-a s-a adresat națiunii engleze pentru a comemora 75 de ani de ...