Kelemen Hunor aruncă bomba: “Singura preocupare a preşedintelui e să dea jos guvernul”

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

După ce Klaus Iohannis a asociat UDMR-ul “răului din Parlament” cu PSD, care tergiversează legi ale guvernului, liderul UDMR a lansat prima acuză dură la adresa preşedintelui. Dar puţină lume a observat finalul declaraţiei: “Am impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. Parcă asta este singura lui preocupare”.

Citeşte şi: Traian Băsescu scoate bazuca: ”VA CANDIDA”

„Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a precizat că a citit „așa-zisa declarație a așa-zisului președinte” și a constatat că acesta are idei extrem de puține și extrem de fixe.

Vom vedea cum vom vota când va fi depusă moțiunea de cenzură și în funcție de situația epidemiolgică. Am impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. Parcă asta este singura lui preocupare”, a spus Kelemen Hunor.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Iohannis vrea să dărâme guvernul Orban cu mâna lui Ciolacu
Palida reacţie a PSD în urma ultimului atac năucitor al preşedintelui Iohannis, îndreptat asupra sa, ...