Iohannis vrea să dărâme guvernul Orban cu mâna lui Ciolacu

Marius Ghilezan ACTUALITATE OPINIE POLITIC Principal

Palida reacţie a PSD în urma ultimului atac năucitor al preşedintelui Iohannis, îndreptat asupra sa, aţâţarea UDMR-ului, pe care l-a pus în aceeaşi oală cu social-democraţii, modul prin care a lăudat scrâşnind din dinţi executivul, toate converg spre ideea că Iohannis vrea să scoată castanele din focul pandemiei cu mâna lui Marcel Ciolacu.

Faptul că ieri în CEx PSD nu s-a decis suspendarea preşedintelui, nici măcar o voce nu s-a auzit propunând măcar trimiterea în judecată a preşedintelui, după ce a făcut afirmaţii extrem de grave la adresa lor, e semn de capitulare.

Citeşte şi: Kelemen Hunor aruncă bomba: “Singura preocupare a preşedintelui e să dea jos guvernul”

Klaus Iohannis a spus că există morţi de COVID-19 din cauza PSD. Ar trebui ca Parchetul să se autosesizeze pentru a descoperi criminalul. Dacă se face vinovat, PSD va fi trimis pe banca acuzării.

Dar nu se poate ca un partid întreg să fie cercetat de procurori. Lipsesc nume şi prenume. Încă justiţia e particularizată. Klaus Iohannis nu are încă un Minister al Adevărului care să dea sentinţe.
Lucrurile nu pot să rămână aşa. PSD-ului îi trebuie un avocat din oficiu. Ca să se apere de acuza că a comis crime.

Citeşte şi: Traian Băsescu îl poate trimite pe Nicuşor Dan în irelevanţă

Ne-am fi aşteptat ca CEx-ul PSD să propună începerea procedurii de suspendare a preşedintelui. N-a făcut-o. Stă spăşit. Îşi aşteaptă sentinţa de condamnare.

Citeşte şi: Traian Băsescu scoate bazuca: ”VA CANDIDA”

Nici baronii din teritoriu n-au zis nimic. Ei s-au răţoit la revenirea lui Vasile Dîncu, pus direct şef peste Consiliul Naţional, în lipsă. Poate că omul nici nu vrea.

Cum ar fi să fie mâine, poimâine, elefanţii, dispăruţi din ochianul prezidenţial, puşi şefi peste partid? Nimeni nu ar protesta. Teritoriul ştie că batista pusă pe ţambal e ruptă, dar oftează sec: ”aşa-s vremurile.” Nu mai există printre social democraţi intenţia salvării colective. Fiecare lider local stă ca înecatul cu paiul sub apă, tremurând de frică. Trece sau nu trece peste el crocodilul?

E limpede că spăşeala de care a dat dovadă întreg conclavul PSD, în timp ce preşedintele îi făcea cu ou şi oţet, e esenţa pură a fricii.

E tot mai clar că Iohannis vrea introducerea Moţiunii de cenzură şi dărâmarea guvernului Orban pentru a pune în dispozitiv “Brigada specială,” pregătită îndelung de serviciile secrete româneşti, în colaborare cu cele germane. România trebuie făcută deîndată vasală, fără drept de a cârcoti că e laţul prea strâns.

De fapt ce mai tura vura, Kelemen Hunor s-a prins.  A şi declarat că are impresia că președintele chiar caută să adune voturi suficiente pentru a da jos Guvernul. “Parcă asta este singura lui preocupare,” a conchis liderul UDMR.

Moţiunea de cenzură are momentan 202 semnături. Acum, după ce s-a devualat planul secret al lui Iohannis, să vedem câţi parlamentari se vor încolona deciziei luate din Dealul unit cu Pădurea.

România a mai avut un ”guvern al meu”. Dacian Cioloş rămâne un model al caporalizării demnităţii publice. Se riscă partidele româneşti cu un nou guvern de specialişti, condus de un tânăr îndelung pregătit de şcoala germană de informaţii?

Moţiunea de cenzură e un examen. Vedem câţi dintre parlamentari s-au predat şi câţi mai rezistă.

Klaus Iohannis vrea să scape de Ludovic Orban din două motive. Să i se ia de pe cap vina proastei administrări a crizei şi să pună ca prim ministru, individul dorit de Cancelarul cu fustă.

Cine nu se prinde de schemă, ăla este!

Antreprenorul Horia Cardoş de la Agroland reuşeşte să scoată bani din criză

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Grindina a distrus în mai 80% din cultura de pepeni la Dăbuleni, dar pieţele sunt pline
Drumurile naţionale au devenit nişte harbuzării. Te opreşti. Întrebi de unde sunt. Acelaşi răspuns: “din ...