Cuncubinul unei peneliste şi ministrul analfabet nu vor construcţia Centrului Oncologic din Focşani, susţine Marian Oprişan

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC Principal

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, se plânge că de şase luni de zile Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației refuză să dea avizele necesare construirii unui centru oncologic în curtea Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon.”

Printr-o scrisoare adresată vrâncenilor, spune că documentaţia este gata încă din iarnă. Că s-a găsit un teren care poate fi concesionat unei companii private, care și-a exprimat intenția de a construi la Focșani un centru modern de oncologie.

citeşte şi: HIX, celebrul CHEF britanic, a dat faliment. A pierdut un imperiu pentru a o lua de jos cu un truck-food

Consiliul Județean Vrancea a decis să fie partener în acest proiect de suflet, mai susţine el.  Cu acest prilej, opinia publică este informată că numai în județul Vrancea, din statisticile oficiale, există 8.272 de pacienți, doar în anul 2016 înregistrându-se 1.045 cazuri noi diagnosticate. “În prezent, vrâncenii care suferă de această cumplită boală trebuie să meargă să se trateze la București sau Iași”, mai spune Oprişan.

O investiţie de suflet

Investiția se încadrează în strategia de dezvoltare a județului Vrancea, aprobată de Consiliul Județean, unde este specificat faptul că trebuie găsite soluții pentru crearea centrelor medicale, susţine preşedintele CJ Vrancea.

“Ministrul analfabet Ion Ștefan, Direcția de Sănătate Publică Vrancea condusă de concubinul unei alte peneliste celebre și Codruța Neagu, pusă de PNL la conducerea Spitalului, pun bețe în roate acestui proiect doar pentru că Marian Oprișan vrea această investiție la Focșani.

Fac un apel la ce a mai rămas din buna credință și umanitatea decidenților din Guvernul României, pentru a debloca această situație presanta și a emite acordurile necesare începerii construcției centrului de radioterapie, care poate salva viețile unor oameni.

Așa să îmi ajute Dumnezeu!” conchide Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea.

Demersul survine la o săptămână după ce liderul judeţean s-a plâns că aceeaşi miniştri de resort nu dau undă verde noului Spital Judeţean.

Marian Oprişan are motive să se lege cu lanţuri de gardul guvernului

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marcel Ciolacu nu a făcut cvorumul la moţiune
Votul și dezbaterea moțiunii de cenzură nu au mai avut loc, astăzi, în ultima zi ...