OSIM nu recunoaște “Eugenia” ca marcă 3 D

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse INEDIT INVESTIGAȚII investigatii Principal

Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci a respins dosarul depus de către SC Dobrogea Biscuit pentru înregistrarea celebrei “EUGENIA,” pentru recunoașterea ca Marcă 3 D, ca urmare a depunerii de către un jucător important pe piață a unor observații legate de faptul că mai multe produse au aceleași caracteristici, scrie World Trade Mark Review, cea mai prestigioasă revistă de specialitate din lume.

Pentru mulți români, “EUGENIA,” va rămâne mereu gustul dulce al copilăriei. Anii au trecut, lumea s-a schimbat, piețele s-au umplut de diverse mărfuri românești sau din import, care abundă pur și simplu.

EUGENIA este o marcă de biscuiți 100% românească

Producătorul care are înregistrată marca de biscuiți Eugenia din 1997 este compania de panificație Dobrogea, aparținând Dobrogea Grup. În anul 2005, Dobrogea a relansat „Eugenia” ca produs premium într-o nouă formă, cu un ambalaj care păstrează mai bine calitatea produsului.

“Forma corespunde unuia dintre cei mai emblematici biscuiți din România, cunoscut sub numele de biscuiți Eugenia, care cuprinde doi biscuiți în formă ovală lipiți împreună cu o pastă de diferite arome (de exemplu, vanilie, ciocolată sau rom) – un dulce din copilărie de multe generații În România”, scie Delia Belciu de la DB Law Office.

Citește și: Crezul candidaților USR-PLUS: “Fără STUDII, ajungem DEPARTE”

Publicația nu numește jucătorul important în producția și distribuția de prăjituri, specialități de cofetărie și produse de patiserie de pe piața din România care a făcut o cerere de intervenție.

Ce este o MARCĂ 3 D?

O marcă tridimensională este reprezentată utilizând o formă tridimensională, cum ar fi produsul însuși sau ambalajul său, iar popularitatea acestora este necontestată la etapa actuală, POTRIVIT NORMELOR UE și a legislației conforme din România.

Citește și: Barna îl lasă fără minister pe Grindă!

O definiție a mărcii comerciale tridimesionale o găsim în Ghidul privind examinarea mărcilor comerciale în cadrul Uniunii Europene. O marcă tridimensională este o marcă constând dintr-o formă tridimensională (inclusiv recipientele, ambalajul și produsul însuși). Reprezentarea fotografică sau grafică poate consta în până la șase perspective de aceeași formă care trebuie să fie depuse într-un singur fișier JPEG în cazul aplicațiilor depuse în aplicații electronice sau pe o singură foaie A4 în cazul aplicațiilor depuse pe hârtie. Deși pot fi depuse până la șase perspective, o singură vedere a formei este suficientă atunci când forma care trebuie protejată poate fi stabilită din acea singură vedere, declară Vasile Soltan, pentru Juridice.ro.

 

Putin a susținut-o pe Maia Sandu / Liderii români alunecă pe coaja de banană

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Soluția PSD VRANCEA: testare în masă, copiii la școală, profesorii la catedră și părinții la locurile lor de muncă
Profesorul Aurel Șelaru, candidat la Camera Deputaților din partea PSD Vrancea, a cerut din nou ...