Adrian Severin demască mentalitatea de slugă a euro-atlantiștilor

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Adrian Severin comentează recenta cerere a lui Bogdan Aurescu, adresată Ambasadei Rusiei la București, de reducere a personalului, în stilul care l-a consacrat. Într-un ultim editorial: “ȘORICELUL AURESCU ALEARGĂ DUPĂ URSUL LAVROV,” explică motivul pentru care este polarizată societatea românească între putiniști și atlantiști: mentalitatea de slugă.

„Trompetele atlanticiste” ne cântă melodia ale cărei versuri spun că este mai bine să primim ordine de la Occidentul colectiv decât de la Rusia imperială. Aceasta este o alegere de slugă. Numai sluga congenitală crede că singura sa libertate de opțiune se referă la alegerea stăpânului. România nu trebuie să aleagă între jugul răsăritean și cel apusean. Singura sa opțiune valabilă și demnă este aceea de a-și apăra independența și suveranitatea, respingând sclavia și pe cel care dorește să o pună în jug, indiferent cine este acesta.

O astfel de atitudine nu exclude, ci, dimpotrivă, presupune existența alianțelor. Nu avem dreptul să confundăm, însă, substantivul „parteneriat” cu substantivul „protectorat” sau substantivul „alianță” cu substantivele „vasalitate” / „aservire,” comentează fostul ministru de externe al României.

Citiți AICI textul integral.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O instanță timișoreană a hotorât că triplarea impozitelor pentru clădiri nerezidențiale este ilegală
Avocatul Anton Trăilescu din Timișoara a reușit să biruie în instanță, împotriva hotărârii Consiliului Local ...