PRESA GERMANĂ / Congresul PPE se desfășoară în spațiul de expoziție al produselor veterinare

Marius Ghilezan ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Tagesschau, cea mai veche emisiune de știri a postului de televiziune ARD din Germania, critică locul ales de organizatorii Congresului PPE. Timp de două zile, peste 1500 de participanți, printre care 17 șefi de state și de guvern s-au reunit la ROMEXPO. „Existau locuri și mai frumoase în oraș, dar liderii creștin democrați n-au venit la distracție, ci să o aleagă pe Ursula.”

“Creștin-democrații europeni au agățat bannere uriașe pe clădirea Romexpo, în același loc în care producătorii de tehnologie de construcție, cosmetice și produse veterinare se prezintă în mod regulat, fiind cel mai mare centru expozițional din România. Există cu siguranță locuri mai frumoase în metropolă, dar liderii PPE nu sunt la București pentru distracție. Familia Partidelor Populare Europene (PPE), care include și CDU și CSU, se reunește cu trei luni înainte de alegerile europene pentru a-și alege principalul candidat: Ursula von der Leyen. Când urcă pe scenă, știe deja ce așteaptă prietenii de la ea,” a comentat jurnalul de știri a ARD.

citește și: PRESA AUSTRIACĂ / Patru motive ale abținerii ÖVP la votul Manifestului PPE de la București

Întreaga presă germană comentează dezacordul politicienilor francezi și germani privind continuarea Green Deal-ului, în forma sa actuală. Reprezentanții partidelor conservatoare susțin că această Agendă verde e mai degrabă potrivită Partidelor ecologiste decât cele creștin-democrate.

Politicienii germani, prezenți la București, au susținut în fața reporterilor de la ARD că mai întâi se face o economie puternică și de abia apoi se poate trece la reziliență climatică.

citește și: Succes al liberalilor / Congresul PPE a votat în unanimitate susținerea României și Bulgariei pentru aderarea deplină în Schengen

Loading...

One Comment

  1. Este dezamagitor sa vedem cum liderii crestin-democrati europeni se reuneste in Romania, dar nu pentru a se bucura de frumusetile orasului, ci pentru a-si alege un candidat. Este adevarat ca Romexpo este cel mai mare centru expozitional din Romania si gazduieste diverse evenimente, insa nicidecum nu este un loc potrivit pentru o reuniune politica de asemenea amploare. Mai mult, aceasta arata lipsa de interes pentru oras si pentru problemele ce vizeaza Romania, asa cum sunt locurile din Romexpo selectate drept sediu pentru Congresul PPE. Este frustrant sa vedem cum atentia liderilor crestin-democrati este indreptata doar catre propria lor agenda politica, ignorand adevaratele probleme ale tarii gazda. Speram ca astfel de evenimente vor fi alese cu mai multa grija, luand in considerare si dorinta de a promova frumusetile si valorile culturale ale tarii gazda, nu doar pentru a-si promova propriile interese politice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Boc-mobilul la Congresul PPE/ “Am rupt acordul cu FMI, dar am menținut facilitățile pentru IT”
Emil Boc a venit la Congresul PPE de la Romexpo cu o limuzină electrică, made ...