Jurnalistă marxistă: Este război între OAMENI și ALBI. Genocidul ALBILOR este bun!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Jamie Peck este o jurnalistă din SUA, care scrie pentru Guardian, Rolling Stone, Broadly și alte publicații „progresiste”. Doar că pe contul personal de Twitter, propovăduiește distrugerea tuturor albilor. Vorbește, cu subiect și predicat, despre un genocid împotriva albilor.

De ce? Explică chiar ea:

Suntem într-un război între cei care aleg să fie oameni și cei care aleg să fie albi. Ca să distrugem definitiv fascismul, trebuie să doborâm toate ierarhiile deodată. Supremația albilor nu poate fi desprinsă de patriarhat și lupta de clasă. Liberalismul nu este răspusul. 

Dar asta nu e tot, cum se mai spuen prin reclame. Jamie Peck are și alte declarații poate la fel de șocante:

„Sunt o anarho-comunistă evreică. Nu trebuie să-mi explici mie că liderii revoluționari au făcut lucruri care nu pot fi repetate. De asemenea cred că cel mai mare pericol pentru drepturile omului la nivel global este capitalismul că trebuie să ne organizăm constant împotriva lui”

Jurnalista are și un podcast numit Antifada, un amestec de Antifa (aripa paramilitară a stângii regresiste) și Intifada, revoltele palestinienilor împotriva Israelului. Și, evident, susține noii idoli ai stângii americane, Bernie Sanders și Alexandria Ocasio-Cortez, veritabili Lenin și Alexandra Kollontai din SUA.

Citește aici: Legătura dintre neomarxiști și islamiști

Pe Twitter, pagina Antifada are secera și ciocanul în nume. Podcastul este descris drept „un podcast comunist pentru toată familia”. Jamie Peck pare a fi tovarășă de ideologie cu Oana-Maria Bogdan, rotița dințată care face PLUSul lui Cioloș că meargă.

Sfaturile lu Marx pentru marxiști

Marxismul cultural vede societatea drept un câmp de luptă între exploatatori și exploatați. Conflictul nu mai este de clasă, ci între majoritate și grupurile marginalizate social. Cultural-marxiștii susțin drepturile LGBT, feminismul, minoritățile etnice și așa mai departe. În plus, au un loc special în inimă pentru islamiști.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
ȘOC în Kazahstan: Președintele „etern” a demisionat pe neașteptate!
Nursultan Nazarbayev, primul și singurul președinte al Kazahstanului, și-a dat demisia din funcție după trei ...