Eugen Teodorovici spune că Iohannis s-a dezbrăcat de haina prezidenţială

Andrei Marcu POLITIC ACTUALITATE

După atacului lui Klaus Iohannis la adresa PSD, mai mulţi lideri ai social-democraţilor au răspuns în forţă. Vicepreşedintele PSD, Eugen Teodorovici, l-a întrebat unde au fost parlamentarii PNL şi cei care se ascund sub fel de fel de SRL-uri obscure pentru achiziții în stare de urgență.

Citeşte şi: Pleaşcă guvernamentală / Iau bani cu dobândă ZERO de la stat şi îi dau cu 1% pe zi

“Este mai mult decât ofensator la adresa poporului român ca tocmai azi, când sărbătorim Ziua veteranilor de război, în semn de recunoaștere a meritelor celor care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității și integrității teritoriale a României, să apară în spațiul public, chiar la cel mai înalt nivel al statului, un subiect atât de grav – AUTONOMIE TERITORIALĂ!

De la acțiunea premeditată a celor ce ne pătează istoria prin tentativa de furt, la absența unora care au girat voit sau nu această încercare de a legifera autonomia așa-zisului Ținut Secuiesc, până la ieșirea incalificabilă a unui așa-zis președinte al tuturor românilor, s-a ajuns, din păcate, la întinarea memoriei neamului românesc.

Iohannis, deși încă președinte al României, s-a dezbrăcat complet de haina prezidențială în favoarea goliciunii mesajului electoral.

Înainte de a-i acuza pe toți pesediștii, îl întreb pe președinte: peneliștii din Parlament, alături de care spuneți că vă luptați cu mănuși și măști pentru viețile românilor, sprijinindu-vă, nu-i așa, prin S.R.L- uri obscure pentru achiziții în stare de urgență, unde au fost?

Subliniez, domnule Iohannis, că s-a ajuns în această situație ca urmare a iresponsabilității dovedite de către întreg spectrul politic parlamentar. Prin urmare, încercarea jalnică de a arunca noroiul politichiilor peneliste exclusiv în ograda adversarilor politici este din nou o dovadă a iresponsabilității, a lipsei de curaj și a ușurinței de a trăda interesele poporului român din cea mai înaltă funcție a statului, așa cum ați dovedit-o și în cazul sparanghelului german”, a scris Eugen Teodorovici, pe pagina de facebook.

Marian Oprişan: Guvernul României atentează la sănătatea cetățenilor

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Şedinţa Consiliului General al Capitalei/ un consilier USR a pus piesa “”Foame de bani”
În şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de azi, desfăşurată online, s-au supus dezbaterii şi ...