MS Margareta: Suntem pentru RECONCILIERE NAȚIONALĂ! Nu cădem în diviziuni, nu facem tot felul de declaraţii

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, este în aceste zile în Franța pentru o vizită istorică.  Fiica cea mare a Regelui Mihai merge pe urmele străbunicii sale, Regina Maria, care acum fix 100 de ani era la Paris să le spună mai-marilor lumii că România trebuie să fie UNITĂ.

Custodele Coroanei, M.S. Margareta şi Principele Radu, invitaţi de oficialii francezi

Aflată la Ambasada României, Șefa Casei Regale a acordat un interviu pentru AGERPRES. Majestatea Sa Margerata a spus că Familia Regală își dorește o reconciliere națională, lăsând să se înțeleagă faptul că acest obiectiv se poate realiza în jurul Coroanei. Custodele Coroanei a spus că urmează exemplul tatălui său, Regele Mihai.

AGERPRES: În România, într-o societate care pare, la prima vedere, divizată, simţiţi că mai există loc de admiraţie pentru Coroana română?

MS Margareta: Exact aşa, că noi nu cădem în aceste diviziuni şi pentru asta nu facem tot felul de declaraţii şi suntem acolo pentru reconciliere naţională, de fapt pentru asta a luptat tatăl meu, pentru asta. Şi o să continuăm legământul cu el şi cu ţara şi o să fim acolo pentru momentele grele, momente de bucurie.

Principele Radu: De cumpănă.

MS Margareta: Şi suntem acolo. De 30 de ani sunt acolo şi o să continui. Nu abandonez.

Principele Radu: De fapt, curios este că tocmai atunci când ţara e mai divizată şi mai radicalizată pe grupuri, Coroana iese mai mult în evidenţă, că e practic singura care menţine un anume echilibru. Ştiţi că Regele Mihai şi-a câştigat în ultimii ani un fel de adoraţie din partea oamenilor. S-a bazat mult pe contrast. Când toată lumea ţipa, el tăcea.

Când toată lumea era subiectivă, el era bun cu toţi şi îi înţelegea pe toţi. Nu se poate ca acest lucru să nu meargă în sufletul românilor, pentru că românii văd. Noi credem că ei sunt orbi, dar ei văd perfect, mult mai mult decât credem noi. Şi contrastul acesta a fost mult în favoarea Coroanei, în ultimii ani.

MS Margareta: Pentru asta mergem des în ţară, în comune mici, sate, şcoli spitale, oameni normali. Şi mesajul este la fel: suntem împreună.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Marlow: Giganții monopolului IT încearcă să reducă la tăcere vocile care nu convin
Alex Marlow, editorul-șef al publicației online americane Breitbart.com, spune că Google, Facebook, Twitter, Microsoft și Wikipedia ...