Facebook a dat CU BAROSUL în libertatea de exprimare, cu prilejul zilei libertății presei

Valentin Borcea Uncategorized

Paul Joseph Watson este un editor la Infowars și colaborator al lui Alex Jones. Pagina lui de Facebook avea peste 700,000 de like-uri înainte să fie ștearsă. Pagina de Youtube (care nu a fost ștearsă) are 1,6 milioane de abonați. Tânărul jurnalist britanic a recunoscut în videoclipurile sale că obișnuia să creadă în niște teorii nebunești, dar că s-a maturizat. A devenit un acerb oponent al stângii radicale, a progresiștilor, a propagandei LGBT, a extremismului de orice natură (stânga sau dreapta). De asemenea, a atras atenția asupra agresiunilor împotriva creștinilor și asupra bisericilor.

În afară de Louis Farrakhan, toți ceilalți au fost susținători ai candidaturii lui Donald Trump din 2016 și continuă să-i ofere sprijin.

Susținătorii deciziei Facebook au lăudat compania americană pentru că au interzis „extremiști”, adică indivizi care au o părere diferită. Criticii lui Mark Zuckerberg au amintit platforma nu a făcut nimic ani de zile pentru oprirea conținutului extremist și că acum, la presiunea progresiștilor, atacă doar conservatori. O sumedenie de alți extremiști continuă deabătuți.

În plus, i-a scos de pe Facebook și Instagram, dar nu i-a scos de pe Internet. Există riscul să se ducă „underground” și să fie transformați în eroi.

Ca o coincidență nefericită, dar mai mult ca sigur plănuită, cenzura a avut loc cu o zi înainte de Ziua Libertății Presei.

 

„Chintesenţa democraţiei se poate exprima într-o singură frază: voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!” – Ion Rațiu

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Dăncilă îi bate elegant obrazul lui Iohannis
Viorica Dăncilă este supărată pe Președinte pentru că nu a fost invitată la summitul UE ...