Adrian Năstase „se urmăreşte transformarea PSD într-un partid de 20%”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Adrian Năstase a făcut o disecţie crudă a societăţii după modul inchiziţional al multor români, dar a şi analizat greşelile lui Liviu Dragnea care a încercat să negocieze cu „statul paralel.”

”Sunt două lucruri distincte: 1. Dragnea trebuia să-şi dea demisia din fruntea partidului după rezultatul umilitor la alegerile de ieri; 2. Condamnarea lui, intr-un dosar cusut cu aţă albă, este o condamnare ce a avut un obiectiv politic. Această condamnare, ca şi felul în care a fost „însoţit” Dragnea spre Rahova arată că suntem un popor crud, uşor de manipulat, şi că, după „revoluţia votului”, a urmat justiţia populară.

În mod paradoxal, folosirea social media nu ne duce spre viitor ci spre trecut.

Citeşte şi: Liviu Dragnea va executa trei ani și jumătate de închisoare

Acţiunea politică internă şi externă au avut şi au ca obiectiv transformarea PSD într-un partid de 20% care să nu mai aibă un rol determinat în guvernarea României. Pentru asta s-au folosit, de-a lungul timpului, atât cozi de topor cât şi anumiţi lideri care, conştient sau nu, au intrat în astfel de jocuri.

Atitudinea şi compromisurile lui Dragnea, lipsa de decizie, temporizarea i-au creat şi lui probleme dar şi partidului şi, în definitiv, ţării. Îmi pare rău pentru ce îndură, mai ales că ştiu ce înseamnă umilinţa unei condamnări şi pierderea libertăţii dar încercările lui de a negocia cu „statul paralel” l-au dus într-o fundătură – în plan personal – iar partidul într-o criză profundă din care va ieşi doar dacă înţelege că trebuie folosită o operaţie chirurgicală şi nu administrate „suplimente alimentare”, a scris fostul lider PSD pe blogul său.

 

Loading...

2 Comments

  1. Deci domnule Năstase, sunteți un pușcăriaș, la fel ca 90% din PSD. Mai nebunule, tu comentezi despre social media , voi PSD-istii l-ați făcut pe IOHANNIS ” vânzător de copii, hitlerist, Werner, fascist etc ” pe Facebook, voi ați făcut să mă cert cu părinții pt că lor le-ați spălat creierii cu 60 de lei la pensie. Nu sunteți un partid de 20% , sunteți un partid de sub 10% dacă ne prezentam masiv la vot. Diaspora nu a votat pt că așa ați vrut voi, altfel prezenta la vot era ușor peste 75% , și PSD era sub 20%.. cu Liviu Dragnea la putere ați adus un limbaj murdar in politica.

  2. Aha, deci recunoaste el insusi ca oculta din PSD, prin relatiile ei mafiote, urmareste neaparat dublarea procentului partidului inainte de alegeri, pana la 20% ! Bine ca si-a dat arama pe fata :))

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Alianţa USR-PLUS ar trânti guvernul, trimiţând PNL pe post de berbece
Mulţi lideri ai partidelor de opoziţie, alături de Klaus Iohannis, au cerut plecarea guvernului PSD-ALDE. ...