DĂNCILĂ: PSD nu a pierdut. Opoziţia nu a câştigat. Trădătorii au înclinat balanţa

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat, joi seară, că Partidul Social Democrat nu a pierdut la votul pentru moţiunea de cenzură pentru că opoziţia a fost puternică, ci pentru că a fost trădat de oameni din interiorul formaţiunii.

„Partidul Social Democrat, astăzi, în Parlament, nu a pierdut pentru că opoziţia a fost puternică. Gândiţi-vă că au fost şase formaţiuni politice împotriva PSD. PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat, a fost trădat de oameni din interiorul partidului, a fost trădat de oameni care au făcut parte din guvernare şi pe urmă au plecat”, a declarat Viorica Dăncilă la România TV.

Citeşte şi:

Orban va putea compune o majoritate lejeră doar cu sprijinul PSD

Premierul a adăugat că Victor Ponta „are această ‘calitate’ de a dezinforma” şi că el le-ar fi promis tuturor celor care au votat împotriva PSD că vor intra la guvernare.

„Şi probabil că după această perioadă, după Cotroceni, cei care au primit aceste promisiuni vor vedea că i-a înşelat, cum a făcut de fiecare dată. Niciodată preşedintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier dintr-o alianţă PSD – Pro România – ALDE. Este exclus! De fapt domnul Ponta îşi doreşte să distrugă PSD, domnul Ponta urăşte Partidul Social Democrat pentru că nu l-a acceptat alături după alegerile europarlamentare. A vrut să se alăture PSD, a vrut să intre cu noi la guvernare şi printr-un vot în Comitetul Executiv Naţional partidul a spus un nu categoric. De atunci urăşte acest partid, vrea să îl ducă spre Pro România”, a susţinut Viorica Dăncilă.

În privinţa eventualelor negocieri pe care anumiţi membri PSD le-ar purta cu Victor Ponta, premierul a anunţat că „toţi cei care vor face negocieri în afara partidului cu Victor Ponta, vor pleca la Victor Ponta”.

Dăncilă a mai spus că PSD nu are trădarea în sânge, nu i-a acceptat niciodată pe trădători şi crede că în spatele său vor fi oamenii care cred în acest partid, potrivit AGERPRES.

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Consecinţele VAPĂRII / A pierdut 22,5 kg în 17 zile. Cazul lui Manzanares din SUA
Jeffrey Manzanares, în vârstă de 33 de ani, se află în unitatea de terapie intensivă ...