MARIA GRAPINI: „MCV-ul, scris la BUCUREŞTI. Un ATAC la Suveranitatea naţională”

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Europarlamentarul Maria Grapini ESTE unul dintre puţinii politicieni români care a reacţionat dur la ultimul Raport MCV, probabil cel mai dur din ultima perioadă.

„Politica externă o pot face doar patrioții! Raportul MCV este o dovadă vie că România a “beneficiat” de trădare de țară de la cel mai înalt nivel – de la cei care au fost aleși de către români pentru a le apăra drepturile de cetățeni europeni, dar și pentru respectarea statului independent și suveran, România!
Mă întreabă mulți de ce aceste cozi de topor sunt mai credibile la instituțiile europene decât patrioții români, care aduc argumente pentru combaterea minciunilor aserviților. Răspund, cu demnitate și curaj: pentru că reprezentanții de vârf ai instituțiilor europene sunt din Vest și doresc să obțină pentru țările lor, pe nimic, ce se mai poate din România, căci mai avem încă ce oferi!”, a declarat europarlamentarul român, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi: AJADO: “Comisia Europeană vrea transformarea României în SECUROCRAŢIE”

“Partea cea mai odioasă, mincinoasă din Raport a fost scrisă la București! Atacul din Raport la Curtea Constituțională este un atac la statul de drept și la suveranitatea națională! Acest atac este alimentat chiar de către președintele României, care a refuzat sistematic punerea în aplicare a hotărârilor Curții Constituționale.”, a precizat Grapini.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Naţionaliştii germani vor câştiga alegerile din landul Turingia?
Astăzi au loc alegeri în landul Turingia. AfD e bară la bară cu CDU în ...