Coronavirus / Rusia planifică vaccinarea în masă cu UN PRODUS JUMBO

Marius Ghilezan ACTUALITATE Diverse SOCIAL

Rusia intenționează să organizeze o campanie la nivel național de vaccinare în octombrie cu un vaccin contra coronavirusului, care încă nu a finalizat faza de testare.

Anunțul a provocat îngrijorări internaționale cu privire la faptul că țara lui Putin ar injecta publicul fără a-și testa complet produsul, scrie New York Times.

Potrivit surselor guvernamentale americane, RUSIA doreşte să-şi proclame victoria în lupta contracoronavirusului.

Se preconizează că o agenție de reglementare rusă va aproba un vaccin dezvoltat de Institutul Gamaleya pentru a fi utilizat în afara studiilor. Jumbo vaccinul este unul care încă nu a trecut etapele de testare.

Guvernele din SUA, Canada și Marea Britanie, mai scrie amintita publicaţie, i-au acuzat pe hackerii ruși că au încercat să fure cercetările privind vaccinurile.Separat, cel mai mare producător de vaccinuri din lume.

Citeşte şi: Nicolae Robu recunoaşte că nu citeşte cu atenţie deciziile guvernului

Institutul SERUM pariază pe un vaccin care se află în studiile preclinice ale oamenilor de știință de la Universitatea Oxford. Compania intenționează să producă sute de milioane de doze de vaccin. Momentan VACCINUL e în faza de testare. Dar dacă se va dovedi viabil, Adar Poonawalla, directorul executiv al SERUM, spune că va avea ceea ce toată lumea își dorește – posibil în cantități enorme – înaintea nimănui.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Un mare oraş al lumii amână alegerile. De teama opoziţiei, nu a coronavirusului
Continuă atacul Partidului Comunist Chinez împotriva drepturilor și libertăților oamenilor din Hong Kong, avertizează un ...