Cum s-a agitat “vicele liberal de la sectorul 2” pentru nimic

Andrei Marcu POLITIC ACTUALITATE

Viceprimarul PNL al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, şi-a făcut campanie electorală de unul singur, asta dă de înţeles Ludovic Orban, preşedintele PNL. Pentru a fi susţinut de partid, vicele de la 2 şi-a prezentat în forurile statutare un  sondaj prin care demonstra că are 40% şanse de a fi primar. Şi-a atras în staff-ul său şi pe manechina penală, Brigitte Pastramă, în goana după notorietate.

Sectorul 2 a fost negociat cu aliaţii din USR-PLUS, a mai spus Orban.  În urma acestora, USR-istul Radu Mihaiu va fi candidatul comun al dreptei.

Citeşte şi: Iohannis vrea să dărâme guvernul Orban cu mâna lui Ciolacu

Nicolae Onţanu, aflat pe locul 2 în sondajul lui Popescu, e candidat din partea PSD.

„Au existat mai multe criterii pe care s-au purtat negocierile şi deciziile care s-au luat în ultimă instanţă sunt decizii politice. Faptul că la Sectorul 2 este un candidat USR-PLUS este rezultatul unor dezbateri, analize, evaluări pe care le-am făcut şi a unei determinări care a existat din partea partenerilor de a avea Primăria Sectorului 2. Faptul că s-a ajuns la această înţelegere, asta nu înseamnă că cei care ar fi vrut să candideze din partea Partidului Naţional Liberal n-o să fie pe listele Partidului Naţional Liberal. Cei care erau înscrişi în competiţia internă vor fi pe primele locuri, vor fi viceprimari, vor avea poziţii importante în administraţia Bucureştiului”, a declarat preşedintele PNL.

Citeşte şi: Nicolae Robu recunoaşte că nu citeşte cu atenţie deciziile guvernului

Liderii PNL, USR şi PLUS au anunţat sâmbătă că vor susţine candidaţi comuni la alegerile locale la primăriile de sector ale Capitalei şi la primăria generală.

PNL-USR-PLUS: 3/3 POARTĂ-n casă

USR PLUS va avea candidaţi la sectoarele 1, 2 şi 4, iar PNL la 3, 5 şi 6. La Sectorul 1 va candida Clotilde Armand (USR), Sectorul 2 – Radu Mihaiu (USR), Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL), Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS), Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL) şi Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL).

Radu Mihaiu este președinte al USR Sector 2. El a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în 2016, în guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloş, responsabil cu digitalizarea.

Ecologistul Liviu Mihaiu, realizator de programe la Guerilla FM, a spus că-l susţine, având acelaşi nume.

În condiţiile în care Dan Cristian Popescu va candida ca independent, Nicolae Onţanu e primar sigur, spun analiştii politici.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Coronavirus / Rusia planifică vaccinarea în masă cu UN PRODUS JUMBO
Rusia intenționează să organizeze o campanie la nivel național de vaccinare în octombrie cu un ...