Teroriștii palestinieni caută RĂZBOI cu Israel! Au lansat SUTE de rachete spre orașe israeliene

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL

Cel puțin 450 de rachete au fost lansate din Fâșia Gaza în ultimele 24 de ore spre Israel. Un om a fost uciș iar mulți alții au fost răniți. Au fost lovite case, fabrici și spitale. Într-un cuvânt, doar ținte civile. Organizația teroristă Jihadul Islamic, controlată de Iran a anunțat că este responsabilă pentru această agresiune și că nu se va opri aici.

Armata Israeliană a lovit 260 de ținte militare din Gaza, ca răspuns. Au fost distruse inclusiv un tunel folosit de teroriști să intre în Israel, o fabrică subterană de rachete și depozite de muniție. Toate aceste obiective militare erau ascunse în locuințe civile sau în zone populate. De asemenea, o unitate de tancuri a fost mutată la granița dintre Israel și Gaza „în caz de nevoie”.

Din cele 450 de rachete palestiniene lansate, 70% au căzut pe câmp. Alte 150 au fost interceptate de sistemul de apărare antirachetă Iron Dome, a anunțat armata israeliană.

Premierul Benjamin Netanyahu a decretat stare de urgență pe o rază de 40 de kilometri în jurul graniței cu Fâșia Gaza. Asta oferă guvernului și armatei mai multe puteri pentru protejarea civililor. Va rămâne în vigoare 48 de ore, dacă nu va fi reînnoită. Ultima oară, această măsură a fost luată în timpul războiului din 2014 din Gaza.

Șeful guvernului de la Ierusalim a spus că organizația Hamas este de vină, direct și indirect, pentru acest nou val de violențe. De asemenea, a cerut continuarea atacurilor asupra obiectivelor militare ale teroriștilor palestinieni din Fâșia Gaza.

Ministerul de Externe al României a condamnat tirul cu rachete lansat de palestinieni.

Loading...

One Comment

  1. Un joc la doua capete „Jihadul islamic” ara pe camp si IDF rade case si oameni. Sa fim seriosi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Papa Francisc a ajuns în Bulgaria, Biserica Ortodoxă îl boicotează: „Este împotriva canoanelor”
Papa Francisc și-a început duminică vizita în Bulgaria și Macedonia de Nord, cu scopul de ...